Υπηρεσίες Μεταφοράς Προϊόντων

Οι Υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες μεταφοράς προϊόντων

Πέρα από τις υπηρεσίες μεταφοράς των προϊόντων προσφέρουμε και κάποιες άλλες υπηρεσίες, πολύ σημαντικές και πρωτοποριακές :

Ο Στόλος μας

Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ διαθέτει τον πλέον οργανωμένο στόλο οχημάτων για το συγκεκριμένο έργο μεταφορών. Στα κέντρα διανομής της στην ΑΘΗΝΑ και την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ δραστηριοποιούνται 35 ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας και 15 άμεσα συνεργαζόμενα που επανδρώνονται απο συνολικά 89 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό.

Ετσι καθημερινά εξυπηρετούνται στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπέδιου ΑΤΤΙΚΗΣ 520 σημεία παράδοσης και 1450 σημεία στην υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ .

Ανθρώπινο δυναμικό Οι υπάλληλοί μας, που συνολικά είναι 89, λαμβάνουν σεμινάριο κάθε 3 μήνες το οποίο διαρκεί μια εβδομάδα και δείχνει τον τρόπο μιας άρτιας και ολοκληρωμένης μεταφοράς αλλά και τον είσπραξης αντικαταβολών , επιταγών ή συναλλαγματικών για λογαριασμό του πελάτη. Οι υπάλληλοί μας διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους, την κατάρτισή τους πάνω στο αντικείμενο της μεταφοράς αλλά και την υτπευθυνότητα στις εισπράξεις για λογαρισμό του πελάτη

Πιστοποίηση ISO 9001-2008
Η άρτια δομημένη και υποδειγματική λειτουργία της που πιστοποίηθηκε κατά ISO 9001 - 2008, σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και το επίπεδο του ανθρωπινου δυναμικού της, της επιτρέπουν να προσφέρει υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης των πελάτων των συνεργατών της.
Προϊόντα ελεγχόμενης Θερμοκρασίας
Ιδιάιτερα η διακίνηση προιόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας γίνεται μέσω ειδικών ψυχομένων αυτοκινήτων, με απόλυτη καταγραφή θερμοκρασιών εντός του θαλάμου των εμπορευμάτων και παρακολούθησης αυτών μέσω δορυφόρου απο κεντρικό σύστημα της εταιρείας καθ όλο το χρονικό διάστημα της μεταφοράς. Τα αυτοκίνητα ψυγεία έχουν πιστοποιηθεί και βαθμονομηθεί (calibration validation) απο αρμόδιους φορείς.
 • Ιστορική Αναδρομή

  Η Μεταφορική Λιναρδάκη ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1990.

 • Η Φιλοσοφία μας

  Με κύριο μέλημα την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη και την αψεγάδιαστη μεταφορά σε ελάχιστο χρόνο, υποσχόμαστε την καλύτερη εξυπηρέτηση στον χώρο.

 • Οι Υπηρεσίες μας

  Περισυλλογή και διανομή ευπαθών, φαρμακευτικών , παραφαρμακευτικών προιόντων, αντιδραστηρίων και ιατρικών μηχανημάτων, με δυο βασικά δίκτυα στην ΑΤΤΙΚΗ και στην υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ.

 • Στοιχεία Επικοινωνίας

  Επικοινωνήστε μαζί μας