Πολιτική μας

Πολιτική Απορρήτου Επεξεργασίας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Στον ΟΜΙΛΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ μαζί με τις συνδεδεμένες μας εταιρείες, σεβόμαστε και τηρούμε όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις σχετικά με το ιδιωτικό απόρρητο.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρία, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εφεξής «Πολιτική» αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων από την μεταφορική εταιρεία με την επωνυμία “ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΜΙΝΑ”,με ΑΦΜ:047555438 ΔΟΥ ΙΒ΄ Αθηνών, ηλεκτρονική διεύθυνση www.linardakis.gr τηλ.2103412000 εφοδιασμένη με τις προβλεπόμενες υπό του νόμου άδειες καθώς και από την κείμενη νομοθεσία Γενική Άδεια της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων (ΕΕΤΤ) με αριθμό 15-030 είναι δε πιστοποιημένη με ISO 9001/2015.

Σκοπός της εταιρείας σύμφωνα με το καταστατικό της είναι κατά κύριο λόγο η διεξαγωγή μεταφοράς δεμάτων αξιών, εγγράφων οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με κάθε μεταφορικό μέσο, δια ξηράς, θάλασσας ή αέρος και η παροχή συναφών υπηρεσιών.

H παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει :

A. Τα είδη και τους τύπους των προσωπικών πληροφοριών (προσωπικά δεδομένα) που συλλέγουμε για τους πελάτες, καταναλωτές, συνεργάτες μας αλλά και για όσους πισκέπτονται το ιστολόγιό μας, τον ιστότοπό μας ή την εφαρμογή μας LINK POD (PROOF OF DELIVERY) PORTAL.LINARDAKIS.GR.

Α1) Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;
Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», όπως χρησιμοποιείται στην παρούσα Πολιτική, αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων είτε ιδιωτών είτε επαγγελματιών, όπως ατομικά και επαγγελματικά στοιχεία επικοινωνίας πχ ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, ΑΦΜ αριθμός ταυτότητας, κ.ά., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

Α2) Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε;
Η εταιρεία ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΜΙΝΑ, βάσει του σκοπού της αλλά και των διαδικασιών της ίδιας της υπηρεσίας που παρέχει, λαμβάνει τα στοιχεία των παραληπτών ή αποστολέων από τρίτους (αποστολείς ή εντολείς, παραλήπτες μίας αποστολής) που αφορούν στα αντικείμενα που διακινεί.
Κατά την αποστολή και παράδοση δέματος, ταχυδρομικού αντικειμένου κ.λ.π. λαμβάνονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αναγράφονται στο Συνοδευτικό Δελτίο Μεταφοράς (ΣΥ.ΔΕ.ΜΕ.), τόσο του αποστολέα, όσο του παραλήπτη της μεταφορικής μας υπηρεσίας.
Συγκεκριμένα τα δεδομένα: Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας, Επάγγελμα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλεκτρονική διεύθυνση (email).
Μπορούμε να λάβουμε πλην των ανωτέρω επίσης προσωπικές πληροφορίες πελατών, καταναλωτών κ.λ.π (όπως όνομα, στοιχεία επικοινωνίας αριθμός διαβατηρίου, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, υπογραφή με ψηφιακά μέσα ,γεωγραφικός εντοπισμός κλπ., τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε), σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες όπως:

(i) τη χρήση των ιστότοπων και εφαρμογών της εταιρείας ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΜΙΝΑ Τις δραστηριότητες αποστολής, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης και παραλαβής αποστολών, υπογραφή απόδειξης παραλαβής, αριθμός λογαριασμού της εταιρείας μας και πληροφορίες πληρωμής
(ii) Αιτήματα για παρακολούθηση αποστολών απαντήσεις σε ερωτήσεις, κλήσεις που υποβάλλονται στην υπηρεσία του τηλεφωνικού μας κέντρου εξυπηρέτησης πελατών και που μπορούν να καταγραφούν.
(iii) Πληροφορίες που μας δίνονται και που μας βοηθούν να προσπελάσουμε τοποθεσίες στις οποίες παρέχουμε υπηρεσίες και πληροφορίες που παρέχονται σε εμάς σχετικά με το περιεχόμενο συγκεκριμένων αποστολών, αλλά μόνο στον βαθμό που ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο μπορεί να συσχετιστεί με αυτό το περιεχόμενο.
(iv) Πληροφορίες που μας επιτρέπουν να επαληθεύσουμε την ταυτότητα ενός ατόμου όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και άλλα διαπιστευτήρια που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση σε υπηρεσίες της εταιρείας μας καθώς και ονόματα χρηστών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιεχόμενο και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στις επίσημες σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή αλλού στο Διαδίκτυο (όπως άλλες δημόσιες τοποθεσίες) και πληροφορίες (όπως η διεύθυνση email και άλλες πληροφορίες που επιτρέπετε να μοιραστούν) που λαμβάνουμε μέσω των εφαρμογών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εργαλείων, widget και plug-ins της εταιρείας μας καθώς και υπηρεσιών σύνδεσης τρίτων μερών όπως σύνδεση με link.
(v) Τη γεωγραφική θέση της κινητής σας συσκευής, αν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένες λειτουργίες των εφαρμογών μας ειδικότερα και ενδεικτικά κατά τήν παραλαβή η παράδοση μιας αποστολής ή παρέχοντας άλλες υπηρεσίες, δύναται να λάβουμε δεδομένα φυσικής τοποθεσίας. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, δεδομένα που προσδιορίζουν την πραγματική θέση μιας φυσικής διεύθυνσης χρησιμοποιώντας πληροφορίες όπως δεδομένα γεωκωδικούς κώδικες ,GPS, πληροφορίες γεωγραφικού πλάτους και γεωγραφικού μήκους καθώς και εικόνες των τοποθεσιών.
(vi) Στοιχεία πληρωμής και οικονομικές πληροφορίες π.χ. όπως αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών IBAN καθώς και στοιχείων της τυχόν κάρτας πληρωμής ή του αριθμού υπηρεσιών πληρωμών και της διεύθυνσης τιμολόγησης κλπ.
(vii) Τον αριθμό φορολογικού μητρώου σε περιπτώσεις όπου ζητάτε υπηρεσίες για τα οποία απαιτούνται αυτές οι πληροφορίες ή σε σχέση με ορισμένες προσφορές ή βραβεία. Άλλες προσωπικές πληροφορίες που μπορεί να παρέχονται σε μας για να αποκτήσετε μία υπηρεσία της εταιρίας μας.

Δεν συλλέγουμε Δεδομένα σας, παρά μόνο όσα συλλέγονται από τα cookies που έχετε επιτρέψει δια της συγκατάθεσής σας να χρησιμοποιηθούν και συγκεκριμένα, τα μόνα cookies που χρησιμοποιεί η σελίδα ανήκουν στις κατηγορίες:

  • (α) Απολύτως Απαραίτητα Cookies και
  • (β) Cookies λειτουργικότητας και τα οποία αμφότερα είναι αναγκαία για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου.

 

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές.

Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies, εκτός των απολύτως απαραίτητων. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Τι είναι τα cookies;

Τα «cookies» είναι μικρά κομμάτια αρχείων σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον περιηγητή (browser) του Χρήστη όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Οι πληροφορίες οι οποίες αποθηκεύονται στον υπολογιστή του Χρήστη μπορεί να περιέχουν στοιχεία όπως ποιες είναι οι σελίδες που επισκέφτηκε ο Χρήστης, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψης καθώς και κάποιον τυχαίο και μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του Χρήστη. Με την χρήση αυτή, το Site είναι σε θέση να αποθηκεύσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιήγηση του Χρήστη στο Site, καθώς και να διαβάσει τις πληροφορίες αυτές ώστε να προσφέρει στον Χρήστη μια ενοποιημένη εμπειρία περιήγησης.

Ποια cookies χρησιμοποιούμε στον ιστοτοπο μας;

Cookies επιδόσεων
Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

Τhird-party Cookies
Αυτά τα cookies τοποθετούνται από συνεργάτες μας για λογαριασμό μας. Με αυτά τα cookies συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδρασή σας με τον διαδικτυακό τόπο μας. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν οι ως άνω συνεργάτες μας για να εξάγουν στατιστικά συμπεράσματα και να βελτιώσουν τη διαφημιστική εμπειρία σας ως επισκέπτη.

Cookies στόχευσης/διαφήμισης
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα cookies για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που σας προώθησαν σε εμάς/

Διαχείριση Κίνησης
Τα προγράμματα διαχείρισης της κίνησης στο www.linardakis.gr χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό τεχνικών προβλημάτων, που ενδεχομένως να εμφανιστούν κατά την πλοήγησή σας στο site. Με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε μέσω αυτών των προγραμμάτων, διορθώνουμε τεχνικά λάθη και προβλήματα και βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από το site, ώστε να ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες του χρήστη.

Cookies κοινωνικής δικτύωσης
Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη διασύνδεση του λογαριασμού σας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης με τον ιστότοπό μας. Για παράδειγμα, για να σας επιτρέπεται να αναδημοσιεύετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα πληροφορίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας ή να δηλώνετε ότι θέλετε να ακολουθήσετε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα cookies κοινωνικής δικτύωσης δεν απαιτούνται για την πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας.

Πως να ελεγξετε τα cookies;

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: http://aboutcookies.org

Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο.

Ποια ειναι τα δικαιωματα σας;

Έχετε τα δικαιώματα:

Πρόσβασης στα δεδομένα σας

Φορητότητας των δεδομένων σας

Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας

Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας

Άρσης της συγκατάθεσης σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Για να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματά σας στην ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ, μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας στα κεντρικά γραφεία της ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ στην ταχυδρομική διεύθυνση Λ. Κηφισού 157, Αγ. Ι. Ρέντης 18233 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@linardakis.gr, καθώς και να υποβάλετε, σε περίπτωση που θεωρήσετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει τον ισχύον δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr.)

Για οποιεσδήποτε απορίες σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 34 12 000.

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη γενική χρήση cookies;

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στις ιστοσελίδες :
http://cookiepedia.co.uk/all-about-cookies και
http://www.allaboutcookies.org/<
μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 34 12 000.

Αλλαγές στην Πολιτική cookies. μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 34 12 000.

Η παρούσα Πολιτική Cookies ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική.
Η παρούσα τέθηκε σε ισχύ στις 25/05/2018.
Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα.
Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική Cookies, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση.

Η τυχόν εκ μέρους σας απενεργοποίηση των cookies, δεν θα επηρεάσει την εμπειρία του χρήστη. Σημειώστε, ωστόσο, ότι χωρίς τα cookies ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες των ιστότοπων ή των εφαρμογών μας. Στον ιστότοπό μας δεν συμπεριλαμβάνουμε και δεν προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων.
Οι πάροχοι εφαρμογών, εργαλείων, widgets και προσθηκών (plug-ins) τρίτων στους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας, όπως το κουμπί «Like» του Facebook, μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένα μέσα για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας με αυτές
Επιπροσθέτως δεν χρησιμοποιούμε ψευδή ή παραπλανητικά θέματα ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Συμπεριλαμβάνουμε την φυσική διεύθυνση της έδρας της επιχείρησης και του ιστοτόπου μας.
Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσουμε ότι δεν επιτρέπουμε παρακολούθηση συμπεριφοράς από τρίτους, δεν πραγματοποιούμε πωλήσεις, συναλλαγές και δεν μεταβιβάζουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο σε τρίτους πληροφορίες.

Για δική σας ευκολία και πληροφόρηση, ο ιστότοπος και οι εφαρμογές μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς μέρη εκτός της εταιρείας μας που μπορεί να λειτουργούν από εταιρείες που δεν είναι συνδεδεμένες με εμάς. Αυτές οι εταιρείες μπορεί να έχουν τις δικές τους πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου ή κοινοποιήσεις, τις οποίες σας προτείνουμε να εξετάσετε. Επίσης, οι υπηρεσίες μας μπορεί να είναι διαθέσιμες σε σας μέσω πλατφόρμων τρίτων ή μέσω άλλων καναλιών τρίτων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές ιδιωτικού απορρήτου οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών εκτός της εταιρείας μας.

Η εταιρεία ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΜΙΝΑ εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

Επιτρέπουμε στους χρήστες να διαγραφούν από τη χρήση του συνδέσμου στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να διαγραφείτε από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να μας στείλετε και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@linardakis.gr και θα σας απομακρύνουμε αμέσως από ΟΛΗ την αλληλογραφία μας.

Κατά την εγγραφή σας ως χρήστης στον ιστότοπο της εταιρείας μας ή στο LINK POD (PROOF OF DELIVERY) PORTAL.LINARDAKIS.GR λαμβάνονται τα Δεδομένα: Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, ΤΚ, ΑΦΜ, email, τηλέφωνο.

Β. Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Β1) Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι οιαδήποτε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και καταστροφή Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων.

Γ. Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε και πως χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας;

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:

Γ1) H παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς όπως για παράδειγμα μεταφορά δεμάτων, εισπράξεις, εγγράφων, για λογαριασμό τρίτων, κ.λπ.

Γ2) Η προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας και διαφύλαξη των και δια αυτόν τον σκοπό, χρησιμοποιούμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) και κάμερες ασφαλείας με τις απαιτούμενες σημάνσεις προκειμένου να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε την ασφάλεια φυσικών προσώπων, υλικών, και εγκαταστάσεων στο κέντρο διαλογής και μεταφόρτωσης και σε ηλεκτρονικές συσκευές καταγραφής και απεικόνισης ώρας και σημείου διεύθυνσης παραλαβής ή παράδοσης και σχετικής με το σημείο αυτό φωτογραφίες όπως και καταγραφή πρόσθετων στοιχείων προσδιορισμού του σημείου παραλαβής ή παράδοσης. Ηλεκτρονικά ίχνη πλοήγησης στην ιστοσελίδα ή σε mobile εφαρμογές όπως IP address.

Γ3) Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς:

(α) της παρεχόμενης μεταφορικής - ταχυμεταφορικής υπηρεσίας από την εταιρεία
(ενδεικτικά: ταυτοποίηση παραλήπτη και αποστολέα, παραλαβή και απόδοση αποστολής, παρακολούθηση μεταφοράς, επεξεργασία, είσπραξη αντικαταβολων, πληρωμών, κλπ)

(β) Δια να παρέχουμε υποστήριξη πελατών και να απαντάμε και να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με αιτήματα, ερωτήσεις και σχόλια.

(γ) Στέλνουμε ενημερώσεις παρακολούθησης ή mms ή mail και να σας βοηθούμε να επιλέγετε βολικότερες επιλογές παράδοσης

(δ) Λειτουργούμε, αξιολογούμε και βελτιώνουμε την επιχείρησή μας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης νέων υπηρεσιών, της διαχείρισης των επικοινωνιών μας, του προσδιορισμού της αποτελεσματικότητας των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, της ανάλυσης και ενίσχυσης των προϊόντων, υπηρεσιών, ιστοσελίδων και εφαρμογών μας, των λογισμικών συστημάτων καθώς και του λογιστικού ελέγχου, τιμολόγησης, συμφωνίας λογαριασμών και της συλλογής και βελτίωσης και διατήρησης της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

(ε) Με τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία π.χ. έκδοσης τιμολογίου, διατήρηση δεδομένων για ελάχιστη διάρκεια κ.λ.π. και

(στ) για στατιστικούς λόγους και για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα ανταποκρινόμενοι στα αιτήματά σας, μετά από αλληλογραφία (ζωντανή συνομιλία, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνήματα ή mms), διασφαλίζοντας το κατάλληλο επίπεδο ασφαλείας.

Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση της μεταφορικής ταχυμεταφορικής σύμβασης, εντός του πλαισίου της κείμενης νομοθεσίας.
Δεδομένα σας, όπως το Α.Φ.Μ., η Δ.Ο.Υ. και τα στοιχεία τιμολογίων συλλέγονται και τηρούνται στο πλαίσιο συμμόρφωσης μας με έννομη υποχρέωση που επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα φορολογική νομοθεσία.

Δ. Ποιοί είναι αποδέκτες των Δεδομένων και πού διαβιβάζουμε τα δεδομένα ;

(α) Η εταιρεία μας ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΜΙΝΑ και το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της, συνεργάτες με μόνιμη και αποκλειστική σύμβαση μεταφορικού έργου οι οποίοι έχουν δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας,

(β) οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις, όπως πρακτορεία και υποπράκτορες και τρίτοι συνεργάτες οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας, ειδικότερα η εταιρία αναθέτει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της, σε συνεργαζόμενες εταιρίες αποστολής εμπορευμάτων όπως και παροχής υπηρεσιών.
Στις περιπτώσεις αυτές η εταιρεία παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του απονέμει το νομικό πλαίσιο.

(γ) Τρίτοι εφόσον κάτι τέτοιο προκύπτει από τις συμβατικές υποχρεώσεις ή είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της ταχυμεταφορικής υπηρεσίας.

(δ) Δημόσιες ή Δικαστικές Υπηρεσίες ή Ανεξάρτητες Αρχές, εφόσον προκύπτει από διάταξη νόμου ή εισαγγελική παραγγελία ή δικαστική απόφαση/διαταγή ή κλήτευσης,

(ε) Ως απάντηση σε αιτήματα κρατικών υπηρεσιών, όπως οι αρχές επιβολής του νόμου ή

(στ) όταν πιστεύουμε ότι η γνωστοποίηση είναι αναγκαία ή σκόπιμη για την πρόληψη σωματικής βλάβης ή οικονομικής ζημίας σχετικά με μια έρευνα για ύποπτη ή πραγματική παράνομη δραστηριότητα, κατόπιν σχετικής αρμόδιας προς τούτο εντολής δημόσιου φορέα.

Διατηρούμε διοικητικά, τεχνικά και φυσικά μέτρα προστασίας, σχεδιασμένα για να προστατεύουν τις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε από τυχαία, παράνομη ή μη εγκεκριμένη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, πρόσβαση, γνωστοποίηση ή χρήση. Λαμβάνοντας μέτρα για να περιορίσουμε την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και στα οχήματά μας μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα.

Η εταιρεία μας επίσης παρέχει συστήματα πληροφορικής LINK POD και εγκαταστάσεις διανομής προσαρμοσμένες στις μοναδικές απαιτήσεις αλυσίδας διανομής συγκεκριμένων κλάδων όπως ο χώρος της υγείας, φαρμακευτικές και παραφαρμακευτικές επιχειρήσεις.

Ε. Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Οι Εκτελούντες έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με τη ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΜΙΝΑ
να τηρούν εχεμύθεια,
να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της
να λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας,
να συμμορφώνονται με το νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως με τον Κανονισμό GDPR.

ΣΤ. Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας; Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας; Περιγραφή των μέτρων που λαμβάνουμε.

Η ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΜΙΝΑ δεσμεύεται να διαφυλάσσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα και κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων από κάθε μορφής τυχαία ή κακόβουλη και αθέμιτη επεξεργασία.
Τα μέτρα ασφαλείας ενημερώνονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα προβαίνοντας σε τακτικούς ελέγχους και επιθεωρήσεις για τη διαπίστωση και εξακρίβωση της ασφάλειας των δεδομένων και της εφαρμογής της Πολιτικής.
Τροποποιούνται δε κάθε φορά που κρίνεται αναγκαίο και απαραίτητο.
Η με οποιοδήποτε τρόπο επεξεργασία των Δεδομένων σας επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για τους ως παραπάνω αναλυόμενους σκοπούς.

Ο ιστότοπός μας επίσης ελέγχεται τακτικά για κενά ασφαλείας και σημεία ευαισθησίας και ευπάθειας, Firewall αποτρέπει την εισαγωγή κακόβουλου λογισμικού στον ιστότοπό μας, ώστε η επίσκεψή σας και το σερφάρισμα στον ιστότοπό μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής.Τα προσωπικά σας στοιχεία βρίσκονται πίσω από ασφαλή δίκτυα είναι δε προσβάσιμα μόνο από περιορισμένο αριθμό ατόμων που έχουν ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα ως προηλέχθη και υποχρεούνται να διατηρούν εμπιστευτικές τις πληροφορίες.

Ζ. Χρησιμοποιούνται τα Δεδομένα για άλλους σκοπούς πχ σκοπούς προώθησης προϊόντων ή και υπηρεσιών;

Όχι, η εταιρεία μας , δεν χρησιμοποιεί τα Δεδομένα για άλλους σκοπούς

Η. Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούνται τα Δεδομένα σας;

Η διάρκεια διατήρησης των Δεδομένων ορίζεται και καθορίζεται από την υποχρέωση διατήρησης που επιβάλλει το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις υπηρεσίες μεταφορών καθώς και από το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις φορολογικές υποχρεώσεις.
Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και των εκπληρώσεων συμβατικών υποχρεώσεων από την εταιρεία και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων ή σε περίπτωση που απαιτεί κανόνας δικαίου ή συμμόρφωση με υποδείξεις Δημοσίων ή Ανεξάρτητων Αρχών.
Η τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

Θ. Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα ;

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την εταιρεία μας απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα: Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες. Αν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, επικαιροποίησης ή τροποποίησης διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).
Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη. Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.
Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας
Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.
Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.
Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

Ι. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να μας στείλετε σχετικό αίτημα, περιγράφοντας το δικαίωμα που θέλετε να ασκήσετε είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση της Εταιρείας Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ 157, ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ Τ.Κ. 18233 με την ένδειξη «Άσκηση δικαιώματος πρόσβασης/διόρθωσης/ διαγραφής/ περιορισμού/ εναντίωσης», είτε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@linardakis.gr με τίτλο «Άσκηση δικαιώματος πρόσβασης/ διόρθωσης/ διαγραφής/ περιορισμού/εναντίωσης», με περιγραφή του αιτήματος σας και εμείς θα φροντίσουμε να το εξετάσουμε και να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Κ. Πότε απαντάμε στα αιτήματα σας;

Απαντάμε στα αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας.
Αν, όμως, το αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών, εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.
Αν τα αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η εταιρεία ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΜΙΝΑ μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

Λ. Πού μπορείτε να απευθυνθείτε για την εξέλιξη των αιτημάτων σας;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο
2103412000
ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@linardakis.gr χρησιμοποιώντας τον τίτλο: “Εξέλιξη Αιτήματος”.

Μ. Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;

Όχι, δεν λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας.

Ν. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ξ. Πού μπορείτε να προσφύγετε αν παραβιάσουμε το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων;

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Αθήνα / www.dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ο. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε σχετικά σε εμφανές σημείο του site μας.
Σας προτείνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.
H εταιρεία μας είναι υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων ή ατομικών επιχειρήσεων που λαμβάνει.
Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων (DPO) της ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΜΙΝΑΣ, στο τηλέφωνο 2103412000 ή στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@linardakis.gr.

Επικοινωνείστε μαζί μας.

Εάν υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω email: info@linardakis.gr

Η ισχύς της παρούσας Πολιτικής ξεκινάει στις 25/5/2018.

  • Ιστορική Αναδρομή

    Η Μεταφορική Λιναρδάκη ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1990.

  • Η Φιλοσοφία μας

    Με κύριο μέλημα την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη και την αψεγάδιαστη μεταφορά σε ελάχιστο χρόνο, υποσχόμαστε την καλύτερη εξυπηρέτηση στον χώρο.

  • Οι Υπηρεσίες μας

    Περισυλλογή και διανομή ευπαθών, φαρμακευτικών , παραφαρμακευτικών προιόντων, αντιδραστηρίων και ιατρικών μηχανημάτων, με δυο βασικά δίκτυα στην ΑΤΤΙΚΗ και στην υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ.

  • Στοιχεία Επικοινωνίας

    Επικοινωνήστε μαζί μας